Fördjupa dig inom cirkulära affärsmodeller! 

KONTAKTPERSON:
PERNILLA ENEBRINK
, VD


mobil: 0730-429037 

Vad ligger egentligen bakom ”E” i Cirkulär Ekonomi? Och varför är det relevant för elektronikföretag? Hela vårt ekonomiska system är under omvandling, och ju mer vi förstår kring detta, desto bättre rustade är vi för att komma igenom som vinnare.

Josefina Sallén är rådgivare och expert inom hållbara affärsmodeller från Sustainable Business på RISE. Hon ger dig de viktigaste insikterna från forskningen om hållbara affärsmodeller i praktisk tillämpning, blandat med exempel från olika branscher med hög relevans för elektronikindustrins cirkulära omställning.

Josefina har 25 års erfarenhet från ledningspositioner i industriföretag. De senaste 5 åren har hon arbetat med att coacha industriföretag och offentliga aktörer i att identifiera och realisera cirkulär affärspotential. Hon har medverkat i rådgivning till 100-talet företag och verksamheter inom en stor variation av branscher. Hennes industrierfarenhet kombinerat med direkt tillgång till djup kunskap från den aggregerade forskningen inom området ”Hållbara affärsmodeller” har gjort henne till en uppskattad talare i ämnet.

Seminariet kommer att genomföras digitalt via Microsoft Teams. Länk till seminariet sänds ut senast någon dag före seminariet. Du behöver anmäla dig först.

Datum: 12 maj
Tid: 13:00-14:00

Anmäl dig senast kl 11:00 den 11 maj via denna länk.