Hama ny medlem i Elektronikbranschen

KONTAKTPERSON:
PERNILLA ENEBRINK
, VD


mobil: 0730-429037 

Vi hälsar Hama varmt välkomna till ElektronikBranschen och passar på att ställa några korta frågor till Managing Director Mats Kiviniemi om varför de valt att bli medlemmar. 

Vad vill ni få ut av ert medlemskap i ElektronikBranschen?

Jag ser fram mot att nätvekra med branschkollegor samtidigt som jag ser medlemskapet som ett verktyg för att hålla mig uppdaterad om branschen och hoppas att kunna vara med i att påverka den i en positiv och innovativ rikting.

Vad tycker du är styrkan med branschföreningen?

Den gör en viktig del i att påverka och bevaka vår bransch mot en mer konkurrenskraftig och rättvis riktning så väl för konsumenten, leverantörer och tillverkare.

Vilka är de viktigaste frågorna för er och branschen framöver?

Hur vi tillsammans med branschen kan erbjuda grönare alternativ utan att tappa konkurrenskraften mot konsumenten och hur vi tillsammans kan lyckas att kommunicera ut budskapet kring det. 

Vad gör ert företag för att bidra till en hållbar konsumtion och den gröna omställningen?

Vi arbetar aktivt med att säkerställa en hållbar grön produktion inom tillbehörssektorn och lägger höga krav på våra produktionspartners. Framförallt arbetar vi med uppdatering av helt plastfria förpackningar för att erbjuda konsumenterna ett grönare alternativ. Vi arbetar aktivt mot effektivare logistiska lösningar för att minska koldioxidavtrycket i leveranskedjan.

Vilken var den senaste elektronikprylen du skaffade?

Vinkyl.